Våra hästar

Sara
Sara är ett korsning PRE/Fullblodsto, f 2001, Jag köpte henne juli 2010. Ett köp som jag nog aldrig kommer att glömma eller ångra. En mer fantastisk häst får man leta efter.
Bland lagrarna vi har tillsammans är individuell svenska mästare i tornerspel 2013, 2014 och dubbel svensk mästare individuellt 2019. Det vill säga regerande svensk mästare. under pandemi året började vi nå ett av mina drömmars mål att göra redoppvolter. Jag hoppas vi kommer att kunna få fortsätta på det framgent.
Tiquina
Tiquina Har fått sluta sina dagar över 26 år gammal. Pigg in i det sista.
Hon var en appendix quarter, egen uppfödning, en häst som jag har att tacka för så mycket. Ända sedan 1992 har vi följt varandra, utan henne så skulle jag inte vara den jag är idag.
Finns tyvärr inte med oss längre, hon gick bort i en ålder av 24 år.
Brun/Eurokey
Brun, född 1997, köpte jag 2004 för att få ta upp min tynande fälttävlanshobby. En ständigt lekfull valack som älskar att hoppa terränghinder och använda hela sitt register i vad gäller rörlighet. Så mycket skratt den hästen ger mig.
Finns tyvärr inte med oss längre, han gick bort i en ålder av 23 år
Tristan Crusader
Appendix quartervalack född 2006, som också är egen uppfödning efter Tikona. Tristan gick sina första tornerspel 2014 med bravur, en häst med mycket vilja och bus.
Han finns tyvärr inte med oss längre, då vi pga skador fick avliva honom 2020
Prinze Spot Joshua
Knabstrupvalack född 2006, som är Beatrice första egna häst. Lilla Gubben som han kallas, får göra det mesta.
Sentido
Den 3 juni 2015 föddes denna lilla pärla. Han är efter Sara och Liston. En riktig godbit som vi hoppas på få en fin framtid och den stora riddarhästen som jag kan avsluta min karriär med :). Påbörjad inridning med utan några problem.
Skulle ha visat upp sig på allvar 2021 men fick en allvarlig omgång av fång. Vi hoppas att han kommer tillbaka i full vigör inom kort.